MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Sposób na niepękającą białą kiełbasę
Jeśli przygotowujesz kiełbasę białą jest prosty sposób, aby była smaczna.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Jeśli przygotowujesz kiełbasę białą jest prosty sposób, aby była smaczna.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Kupiłaś więcej białego sera ,zrób coś żeby nie skwaśniał.
LIDZIA
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 329, Artykułów: 14Określenie "świeże warzywa" jest jak najbardziej trafne. Nie mogą to byc już przechowywane, zwiędnięte, nadgniłe rośliny.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Według naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego kurkuma, składnik większości dań kuchni indyjskiej, ma skuteczne właściwości antyrakowe.
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Orzechy włoskie to doskonały dodatek do potraw. Jak przechować orzechy włoskie? Sposób na łupane oraz całe orzechy.
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Do pozbycia się insektów idealny jest biały proszek zwany boraksem
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Gotując często robimy straszny bałagan, czy to brudząc, czy przypalając mleko. Oto kilka rad jak sprawić, aby w kuchni pachniało zawsze.
TheKajtex
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 53, Artykułów: 12Jak dobrze rozbić mięso tłuczkiem?
TheKajtex
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 53, Artykułów: 12Co zrobić aby szybko nadać wyśmienity smak mięsu, które będziemy grillować?
TheKajtex
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 53, Artykułów: 12Jak uzyskać intensywny zapach mielonego mięsa?