

Tea time
Owocowa, zielona, biała, zielona... Rodzajów herbat jest mnóstwo, ale czy wiesz, jakie która ma właściwości?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Owocowa, zielona, biała, zielona... Rodzajów herbat jest mnóstwo, ale czy wiesz, jakie która ma właściwości?
Czy wiecie, ile kosztuje najbardziej ekskluzywny ser na świecie?
Robisz bitą śmietanę która się rozpływa? Jest na to sposób
Kupiony, dojrzały i aromatyczny ananas.
Anna Krasucka - założycielka Akademii Odżywiania dla Zdrowia PIĘĆ SMAKÓW
Łosoś, pstrąg czy karp? Jak wybrać odpowiednią rybę na obiad? Przeczytaj nasz poradnik i dowiedz się, jak być świadomym konsumentem.
Wszystko przez zmiany temperatury - już niedługo to Niemcy, a nie Włosi i Francuzi mogą się cieszyć ze zbiorów tego rzadkiego grzyba.
Zaproszenie na babski wieczór
Nowoczesna i energooszczędna, ale droga płyta indukcyjna czy tradycyjna płyta gazowa, na której uczyliśmy się gotować? Obydwie maja swoje wady i zalety. Oto ich przekrój.
Pyszne, ciągnące się bezy.