

Zupa chuda jewa i brukiew
Na Liście Produktów Tradycyjnych prowadzonej przez ministerstwo rolnictwa znalazły się kolejne 2 produkty.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Na Liście Produktów Tradycyjnych prowadzonej przez ministerstwo rolnictwa znalazły się kolejne 2 produkty.
Lecznicze i kosmetyczne właściwości rzeżuchy.
Oficjalny regulamin konkursu "Odkrywcy zdrowych przekąsek".
Jakie powinny być, jak je przyprawiać i podawać?
Starajmy się kupować jajka z cyferką 1, a najlepiej 0. Nie kupujmy tych z 3.
Jak otrzymać ze zwykłej krówki ciągutkę?
Nie tylko chemia pomoże nam utrzymać dom w czystości,znam naturalny sposób na czyste płytki i lśniące baterie łazienkowe i kuchenne.
Zupę z brokułów poleca Katarzyna żuk-Widmańska, prowadząca warsztaty kuchni ajurwedyjskiej.
Jak suszyć majeranek oraz jak wydobyć z niego pełnię smaku?
L-Krnityna może uchronić przed zawałem