

WWW na Dzień Dziecka
Łowicz zaprasza najmłodszych do zabawy na www.dzemy.pl.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Łowicz zaprasza najmłodszych do zabawy na www.dzemy.pl.
Kiełbaska Markowska ubiega sie o nadanie unijnego certyfikatu produktu regionalnego o chronionej nazwie ze względu na polożenie geograficzne.
Receptura pasty Pindżur opiera się na starannie dobranych proporcjach czerwonej papryki, pomidorów, bakłażanów i czerwonej cebuli.
Zupa pomidorowa, spaghetti z sosem pomidorowym, kanapka z żółtym serem i pomidorem, a nawet smażone zielone pomidory...wszyscy to znamy
Nasiona gorczycy białej mają ostry, palący smak.
Jesteś zmęczona, nie w humorze, nie możesz się skoncentrować? Być może na twój nastrój wpłynęło to, co ostatnio jadłaś.
Herbata zielona to jeden z najstarszych i najszlachetniejszych cudów natury. Medycyna chińska i japońska już od wieków wykorzystuje jej prozdrowotne właściwości.
ziola i przyprawy w naszej kuchni
Zawartość opakowania mieszanki warzywnej wystarczy wsypać do gotującej się wody i gotować przez ok 15 minut, potem dodać ulubione przyprawy.
W kubeczku, na patyku, czy może z sosem - każdy z nas ma swój ulubiony rodzaj lodów.