redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Nagroda główna za kwiecień - znamy laureatów!
Zobacz kto zdobył wagi kuchenne marki Zelmer! - nagrodę główną w konkursie Gotujmy z Nagrodami.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zobacz kto zdobył wagi kuchenne marki Zelmer! - nagrodę główną w konkursie Gotujmy z Nagrodami.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W ostatnich dniach pogoda nas nie rozpieszcza – warto się rozgrzać pyszną i aromatyczną zupą cebulową z serem i tymiankiem. Przepis autorstwa szefa kuchni Konrada Birka.
Ewa
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 183, Artykułów: 2Zielone, białe, a nawet fioletowe - w maju szparagi często pojawiają się na naszych stołach. Warto dowiedzieć się o nich nieco więcej.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Zobacz film jak zrobić smaczne truskawkowo-serkowe ciasto na zimno. Idealne na upalne dni.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Groupon ponownie zachęca Polaków do poznawania najlepszych miejsc na kulinarnej mapie Polski. Na łowców nowych smaków czeka 70 restauracji w 15 miastach
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Wydawnictwo Edipresse, wydawca m. in. magazynów VIVA!, Party, Przyjaciółka oraz serwisów internetowych polki.pl, gotujmy.pl ogłasza wielki konkurs. Do wygrania indywidualny kurs gotowania w Akademii Kurta Schellera oraz wyjątkowa kulinarna sesja zdjęciowa w dwutygodniku Party oraz roboty kuchenne KENWOOD.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Zapraszam na smaczne, proste i delikatne ciasto na zimno w wiosennym kolorze. W cyklu słodkie piątki przygotowałam dla Was film, na którym zobaczycie jak krok po kroku robię ciasto potocznie zwane Shrek z ciekawym, chrupiącym spodem.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie. Zobacz czy jesteś na liście laureatów. Gratulujemy wygranym. Wszystkich zapraszamy do zabawy w innych konkursach.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Jeśli szukasz pomysłu na spożytkowanie wiosennej energii, weź udział w warsztatach kulinarnych w CookUp. W maju do wyboru kuchnia tajska, włoska, street food, warsztaty z przygotowania owoców morza, chleba, tart, tortów, czy indyka oraz wyjątkowe włoskie gotowanie z okazji Dnia Matki.
Ewa
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 183, Artykułów: 2Lubisz rabarbar i wszelkie potrawy z jego wykorzystaniem? Zapraszam więc do lektury krótkiej notatki odnośnie tego majowego bohatera polskich straganów.