redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Nowe nagrody w Gotujmy z Nagrodami!
W katalogu nagród Gotujmy z Nagrodami znajdziecie nowe nagrody - zestawy mis, pojemników na żywność oraz wirówki do sałaty.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W katalogu nagród Gotujmy z Nagrodami znajdziecie nowe nagrody - zestawy mis, pojemników na żywność oraz wirówki do sałaty.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244W cyklu Słodkie piątki zapraszam Was do wspólnego przygotowania ciasta czekoladowego z serem. Zobacz przepis krok po kroku na ciasto czekoladowe z serem.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Przeczytaj magazyn Akademii Smaku Siemens poświęcony fotografowaniu jedzenia i samemu wprowadź w życie rady profesjonalisty - fotografa i grafika Leszka Szurkowskiego!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Totalna nowość na polskim rynku! Gorący napój (40°C) w 3 minuty! Po prostu kliknij i gotowe!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Wypróbujcie przepis szefa kuchni Konrada Birka na pieczonego łososia podanego na nietypowym, ale bardzo smacznym sosie ogórkowym.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zobacz skąd pochodzi żurawina, do czego dodać żurawinę oraz najpopularniejsze postacie żurawiny.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Jeszcze sto lat temu jogurt uchodził za lekarstwo i był sprzedawany w aptekach. Teraz można go kupić w każdym sklepie spożywczym. To bardzo dobrze, bo korzystnie działa na nasze zdrowie.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Asia, autorka bloga Biedronka w Kuchni. Zapraszamy do lektury!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W Galerii Mokotów Michel Moran poprowadzi w Alei Smaków Akademię Kulinarną, w ramach której pierwsze spotkanie odbędzie się już w sobotę 16 listopada 2013 r.
moniczkaaa_a
| Szef Kuchni | Przepisów: 33, Artykułów: 2Co zrobić, aby nasz pieczony kurczak czy inny drób był z zewnątrz złocisty i chrupiący?