redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Czym jest food pairing?
Zobacz wywiad z Filipem Kosiniem, asystentem Rafała Hreczaniuka.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zobacz wywiad z Filipem Kosiniem, asystentem Rafała Hreczaniuka.
Martynkaw
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 72, Artykułów: 7Dokładne wyczyszczenie naczynia żaroodpornego jest możliwe.
ajo
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 353, Artykułów: 42Funkcje, źródła pokarmowe, zapotrzebowanie, straty i skutki niedoboru.
ajo
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 353, Artykułów: 42Rodzaje deserów mrożonych i kilka cennych wskazówek.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Jak smakuje konik polny? Czy trudno przyrządzić larwy os? Przedstawiamy krótki przegląd jadalnych owadów.
Przepisy DORCI
| Starszy Kucharz | Przepisów: 13, Artykułów: 1Krótko i na temat, niezawodny sposób na puszysty biszkopt!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Wśród miodów kwiatowych i wielokwiatowych szczególnie wyróżnia się jeden - faceliowy. Przeczytaj artykuł i dowiedz się więcej na jego temat.
NataliaCz90
| Kucharz | Przepisów: 11, Artykułów: 1Rozmrażanie mięsa na obiad może być uciążliwe jeżeli zapomnieliśmy szybciej go wyjąć a rodzina czeka już na obiad.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Konkurs Powrót do szkoły został zakończony. Zobacz czy jesteś na liście laureatów.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Robert Sowa zdradza przepi na smażoną wątróbkę cielęcą z grzybami.