redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Śniadanie na słodko
Pomysłów na słodko-owocowe śniadanie jest wiele. Doskonałym produktem, który daje spore pole do popisu jest lekki i puszysty serek Almette z gruszką i jabłkiem.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Pomysłów na słodko-owocowe śniadanie jest wiele. Doskonałym produktem, który daje spore pole do popisu jest lekki i puszysty serek Almette z gruszką i jabłkiem.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Wraz z wiosną nadchodzi też krótki czas królowania rabarbaru. Co warto wiedzieć o tej roślinie?
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Poznaj najbardziej zaskakującą potrawę kuchni australijskiej, czyli słoną pastę do smarowania chleba zrobioną z wyciągu z drożdży z dodatkiem warzyw zwaną Vegemite.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Gruszka - jej rodzaje i zastosowanie w kuchni.
kasienka1987
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 144, Artykułów: 5herbata czyli zdrowy sposób na zaspokojenie pragnienia
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 344919 V obchodzimy Światowy Dzień Pieczenia, który inspiruje do odważnego pieczenia poczatkujących i mistrzów kuchni!
Babciagramolka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2812, Artykułów: 7Powinno sie je wyjąć chwilę wcześniej przed podaniem by lekko ,,odtajały".
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Od 2 do 31 maja dodatkowo promujemy - 10 punktami - przepisy zawierające w swoim składzie składniki przygotowane na grillu.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Ewa Wachowicz w wywiadzie opowiada o swojej książce, gotowaniu, romansach, rodzinie i sporcie.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Do szkoły, która wygrała drugą edycję projektu "Dzień z Podravką" przyjechała nagroda - ciężarówka po brzegi wypełniona produktami przydatnymi w kuchni!