zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Dorsz z warzywami Edyty Herbuś
Edyta Herbuś poleca: Dorsz z warzywami. Zobacz przepis.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Edyta Herbuś poleca: Dorsz z warzywami. Zobacz przepis.
pierniczkowo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 53Taki susz to pyszny i aromatyczny owocowy dodatek do herbaty.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Lubimy pożywne zupy, mięsa i kluski. W każdym regionie z pozoru te same potrawy przyrządza się trochę inaczej, dzięki czemu różnią się smakiem.
Dzikowiec
| Szef Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 3Bardzo dobry sposób na wykorzystanie konfitury, której kończy się data przydatności do spożycia.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Jak powstają miody pitne i jakie mają zastosowania?
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Świeżo zebrane laskowe orzechy są pyszne, bo słodkie i soczyste. Co zrobić, by takie pozostały?
bogusia19
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 222, Artykułów: 12Co możemy zrobić gdy zupa jest zbyt słona?
IGGI
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 64, Artykułów: 9Kwiaty cięte to najpiękniejsza dekoracja, jednak nawet najlepsze dekoracje muszą być przemyślane.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Podpowiadamy w jaki sposób zielenina wzbogaca smak potraw z ziemniaków.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Od zwykłej wody różnią się składem – są bogate w mikro i makroelementy, które wspierają organizm w walce z chorobami.