ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Agrest – kilka ciekawostek
Dlaczego warto mieć agrest w swoim ogródku.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Dlaczego warto mieć agrest w swoim ogródku.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Krążki o pięknym kolorze.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 28626 października odbędą się warsztaty kulinarne w Zespole Szkół Ekonomiczno – Gastronomicznych w Tarnowie. Będzie to V edycja projektu edukacyjnego "Dzień z Podravką"
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Magda Gessler – prowadząca brawurowo telewizyjny program „Kuchene rewolucje” została Odkryciem Telewizyjnym Roku 2010
marlena1114
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 335, Artykułów: 85Jak zrobić maseczkę miodową?
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Bez niej nie wyjdzie ciasto.
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Kasza gryczana kojarzona jest z Lubelszczyzną ale nie wszyscy wiedzą że jej korzenie sięgają do Indii.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729IV Targi Naturalnej Żywności NATURA FOOD odbyły się w dniach 14 - 16 października 2011. Oto krótkie podsumowanie konkursów.
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Gotowanie jajek bez problemów.
kama1132
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 139, Artykułów: 62Jak suszyć jabłka, oto jest pytanie!