mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Delikatny smak gotowanej ryby
Co zrobić, aby ryba była jeszcze smaczniejsza?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Co zrobić, aby ryba była jeszcze smaczniejsza?
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Prawidłowe przechowywanie świeżych przypraw.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 72925 października obchodzimy Światowy Dzień Makaronu. Zapraszamy do wypróbowania przepisów!
Magda2601
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 290, Artykułów: 52Oto mój niezawodny i niejednokrotnie sprawdzony sposób.
Magda2601
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 290, Artykułów: 52Zachęcam do skorzystania z moich porad,które przydają się w życiu codziennym i pozwalają na racjonalne wykorzystanie produktów w kuchni.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Diwali to najpopularniejsze hinduskie święto - zwiastuje nadejście Nowego Roku. Warszawska restauracja proponuje wieczór z
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Taki termin czasem pojawia się w kulinariach, ale czy wiemy co on oznacza.
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Kandyzować można owoce w całości lu części na przykład skórki.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Automat Coca-coli, który posiada 127 opcji smakowych!
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Aby ryby nie rozpadały się podczas smażenia.