Chcesz wiedzieć co słychać i co dobrego można skosztować w kulinarnym świecie? Informujemy o aktualnościach i najświeższych wiadomościach ze świata kulinariów.

Recenzujemy programy, książki kulinarne. Podpowiadamy po jakie nowości w sklepach, na bazarkach warto sięgnąć. Sprawdzamy gdzie dobrze karmią „na mieście” nie tylko w Warszawie, Gdańsku czy Poznaniu.

Przeprowadzamy wywiady z blogerami kulinarnymi, którzy serwują pyszne dania i dzielą się z nami swoimi przepisami.

Z naszą pomocą dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Najświeższe informacje kulinarne, ciekawostki, przepisy z Polski i ze świata tylko u nas!
Litewskie przysmaki
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 184, Artykułów: 3107
Wiadomości

Litewskie przysmaki

Wyjątkowy wiosenny odcinek "Ewa gotuje" w kuchnią litewską w roli głównej. Oglądaj już w sobotę o godz. 10:10!

Pora na pomidora
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 184, Artykułów: 3107
Smaczki

Pora na pomidora

Doskonałe zarówno na surowo, jak i w każdym daniu na ciepło. Soczyste, pachnące słońcem i zdrowe. Wiwat pomidory!

Pyszne i kolorowe koktajle - pij na zdrowie!
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 184, Artykułów: 3107
Gotujmy.pl poleca

Pyszne i kolorowe koktajle - pij na zdrowie!

Tym razem Ewa Chodakowska, wraz z Lefterisem Kavoukisem oraz Martą Kielak przygotowała propozycję idealną na nadchodzące lato! Sto przepisów na energetyczne koktajle, które warto uwzględnić w jadłospisie. Na zdrowie!

Zgotuj sobie zdrowie - z SAMMI to proste!
  • 5
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 184, Artykułów: 3107
Trendy kulinarne

Zgotuj sobie zdrowie - z SAMMI to proste!

Zazwyczaj wiosną postanawiamy zadbać o swoją figurę. Z myślą o zbliżającym się lecie chcemy przedstawić Wam kilka znakomitych przepisów, które przyrządzicie wykorzystując naczynie Sammi i jego niezwykłe właściwości.

Twardy orzech do zgryzienia
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 184, Artykułów: 3107
Smaczki

Twardy orzech do zgryzienia

Trudno sobie wyobrazić kuchnię bez orzechów... Są idealne jako dodatek do granoli, sałatek, tart. Dodajemy je do farszów, wykorzystujemy jako bazę do past i masła orzechowego.

Czym jest Skrei i dlaczego warto go jeść?
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 184, Artykułów: 3107
Smaczki

Czym jest Skrei i dlaczego warto go jeść?

Pod dziwnie brzmiącą nazwą kryje się... wyjątkowa odmiana dorsza! Niskokaloryczny, pełen składników odżywczych Skrei trafia na stoły jedynie przez cztery miesiące w ciągu roku!