Chcesz wiedzieć co słychać i co dobrego można skosztować w kulinarnym świecie? Informujemy o aktualnościach i najświeższych wiadomościach ze świata kulinariów.

Recenzujemy programy, książki kulinarne. Podpowiadamy po jakie nowości w sklepach, na bazarkach warto sięgnąć. Sprawdzamy gdzie dobrze karmią „na mieście” nie tylko w Warszawie, Gdańsku czy Poznaniu.

Przeprowadzamy wywiady z blogerami kulinarnymi, którzy serwują pyszne dania i dzielą się z nami swoimi przepisami.

Z naszą pomocą dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Najświeższe informacje kulinarne, ciekawostki, przepisy z Polski i ze świata tylko u nas!
Kategoria promowana - czerwiec
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

Kategoria promowana - czerwiec

W czerwcu mamy prawdziwy wysyp smacznych, sezonowych owoców i warzyw. Ten miesiąc obfituje w słodkie, polskie truskawki, czereśnie czy brzoskwinie. Czerwcowe warzywa pozwalają stworzyć pyszne i zdrowe dania. Sprawdź jakie przepisy warto dodawać, aby otrzymać 20 dodatkowych punktów, które możesz wymienić na nagrody z katalogu Gotujmy z Nagrodami.

Papryczki padron – jak je przygotować?
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

Papryczki padron – jak je przygotować?

Papryczki padron to pyszny i szybki do przygotowania rodzaj hiszpańskiego tapas. Do ich zrobienia potrzebujesz tylko czterech składników: papryczek, oliwy, soli i czosnku. Doskonale sprawdzą się jako przekąska, danie imprezowe lub dodatek do potraw z grilla.