Bloger Tygodnia - W koperkowej kuchni
Dzisiaj w cyklu bloger tygodnia na nasze pytania odpowiada Ewa Przekop, autorka bloga W koperkowej kuchni.
Dzisiaj w cyklu bloger tygodnia na nasze pytania odpowiada Ewa Przekop, autorka bloga W koperkowej kuchni.
Poznajcie przepis szefa kuchni na quiche z karmelizowaną cebulą i mnóstwo porad na temat ziół i przypraw - do wykorzystania w kuchni na co dzień!
Podkreśla, że gotowanie jest bardzo twórcze - to własny smak plus eksperymentowanie. Wspólnie z mężem zredagowała 44 książki kucharskie. Przy ich stole liczy się ciekawa rozmowa.
Zobacz jak mistrz Filippo Novelli robi słodkie lodowe sushi z lodów o smaku czekolady z wasabi i kawioru z soku pomarańczowego!
W cyklu Słodkie piątki przygotowałam dla Was kokosanki. Zobacz jak zrobić słodkie i delikatne ciasteczka w polewie czekoladowej obtoczone wiórkami kokosowymi.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Alina Waliczek, znana na gotujmy alaaa, autorka bloga Ala piecze i gotuje.
Mistrz kuchni Kurt Scheller zdradza Kasi Cichopek-Hakiel przepis na torcik z białej czekolady - doskonały i ciekawy w smaku deser!
To jednak najlepszy polski szef kuchni zostanie polskim Gordonem Ramsayem i poprowadzi polską wersję Hell's Kitchen.
Dziś w cyklu Słodkie piątki pokażę Wam jak szybko zrobić marcepanowe kulki, które idealnie sprawdzą się jako kulinarny prezent dla zakochanych. Marcepanowe kuleczki możecie także zrobić wspólnie.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Patrycja Wnorowska, autorka bloga Smakołyki Alergika.