Zawodowi kucharze i kulinarni blogerzy zdradzają tajniki swojej pracy, dzielą się najlepszymi przepisami kulinarnymi.

W cyklu Bloger Tygodnia poznacie mniej lub bardziej znanych kulinarnych blogerów, którzy opowiedzą o swojej pasji do gotowania i zdradzą swoje popisowe przepisy. Co tydzień gościem Gotujmy.pl będzie inny bloger kulinarny.

Z pomocą świetnych przepisów na desery i inny słodkości w zakładce Słodkie Piątki sprawicie, że nie tylko dzień przed weekendem będzie słodki ale i cały tydzień. Wykorzystajcie przepisy video na ciasta, torty, desery. Obejrzyjcie, jak zrobić m.in. idealnie puszysty sernik i pyszne gofry. Słodkości już nie będą miały przed Wami tajemnic.

W cyklu „Na ostrzu noża” przeczytacie wywiady ze znanymi kucharzami, który opowiedzą o swoich największych sukcesach i porażkach kulinarnych, przedstawią swoich kulinarnych idoli oraz opowiedzą o najzabawniejszym zdarzeniu w kuchni.
 
Na ostrzu noża - Konrad Birek
  • 1
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Na ostrzu noża

Na ostrzu noża - Konrad Birek

Dzisiaj na nasze pytania odpowiada Konrad Birek, szef kuchni restauracji Sowa & Przyjaciele. Zobaczcie co przyrządził ze składników zaproponowanych przez jaNinę!

Deser z kaszy manny i karmelizowanych jabłek
  • 5
zozolek zozolek | Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244
Słodkie piątki

Deser z kaszy manny i karmelizowanych jabłek

Odkryj rewelacyjną kaszę mannę na słodko. Zrób bliskim słodką niespodziankę! W cyklu Słodkie piątki przygotowałam dla Was szybki, smaczny i zdrowy deser z kaszy manny i karmelizowanych jabłek. Zapraszam do wypróbowania mojego przepisu.

Wywiad z Jonathanem Phangiem
zozolek zozolek | Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244
Gwiazda w kuchni

Wywiad z Jonathanem Phangiem

Zobacz wywiad ze znawcą i pasjonatem kuchni karaibskiej Jonathanem Phangiem, który opowiada o karaibskich przysmakach, urokach podróżowania Orient Expressem, zdradza także przepis na Cassava pone.