zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Sernik na biszkoptach krok po kroku [film]
Zobacz film jak krok po kroku zrobić pyszny sernik na biszkoptach. Doskonały na przykład z polewą czekoladową.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Zobacz film jak krok po kroku zrobić pyszny sernik na biszkoptach. Doskonały na przykład z polewą czekoladową.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Najlepszy polski szef kuchni - Wojciech Modest Amaro opowiada o swojej pasji, smakach dzieciństwa, planach na przyszłość i wymarzonym celu podróży.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Heston Blumenthal, jeden z najsłynniejszych szefów kuchni, dzieli się swoimi radami na temat przyrządzania mięsa, przyprawiania i temperatury.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Robert Sowa poleca przepis na pieczoną gicz cielęcą z zielonym groszkiem. Zobacz przepis szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Klaudia Koperska, autorka bloga Koperek w kuchni.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244W cyklu Słodkie piątki mam dla Was przepisy na pączki serowe. Zobacz film jak krok po kroku zrobić domowe pączki serowe.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Mistrz kuchni Robert Sowa poleca przepis na makaron pappardelle z sosem żurawinowo-orzechowym.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Znany i lubiany szef kuchni Karol Okrasa zdradza przepis na jeden ze sztandarowych angielskich deserów - zapiekankę z rogalików i bakalii. Sprawdźcie koniecznie!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Szef kuchni Akademii Smaku Siemens Konrad Birek podpowiada jak dobrze i ze smakiem wykorzystać kawę w kuchni. Poznajcie inspirujące przepisy!
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244W cyklu Słodkie piątki mam dla Was przepisy na makaroniki. Zobacz jak krok po kroku zrobić waniliowe makaroniki przekładane orzechowo- czekoladową masą.