Zawodowi kucharze i kulinarni blogerzy zdradzają tajniki swojej pracy, dzielą się najlepszymi przepisami kulinarnymi.

W cyklu Bloger Tygodnia poznacie mniej lub bardziej znanych kulinarnych blogerów, którzy opowiedzą o swojej pasji do gotowania i zdradzą swoje popisowe przepisy. Co tydzień gościem Gotujmy.pl będzie inny bloger kulinarny.

Z pomocą świetnych przepisów na desery i inny słodkości w zakładce Słodkie Piątki sprawicie, że nie tylko dzień przed weekendem będzie słodki ale i cały tydzień. Wykorzystajcie przepisy video na ciasta, torty, desery. Obejrzyjcie, jak zrobić m.in. idealnie puszysty sernik i pyszne gofry. Słodkości już nie będą miały przed Wami tajemnic.

W cyklu „Na ostrzu noża” przeczytacie wywiady ze znanymi kucharzami, który opowiedzą o swoich największych sukcesach i porażkach kulinarnych, przedstawią swoich kulinarnych idoli oraz opowiedzą o najzabawniejszym zdarzeniu w kuchni.
 
Patelnia i barchany
  • 2
kołczu kołczu | Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147
Gwiazda w kuchni

Patelnia i barchany

Pierwsza polska celebrytka kulinarna, autorka bestsellerów, wybitna kucharka i barwna postać XIX-wiecznej Warszawy - Lucyna Ćwierczakiewiczowa.

Robet Sowa - W stylu wege
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Gwiazda w kuchni

Robet Sowa - W stylu wege

Warto przeżyć przygodę z kuchnią wegetariańską - dla zdrowia, ale i dla smaku! Robert Sowa poleca przepis na pieczoną cukinię faszerowaną kaszą.

Na ostrzu noża - Marcin Suchenek
  • 1
kołczu kołczu | Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147
Na ostrzu noża

Na ostrzu noża - Marcin Suchenek

Dzisiaj w cyklu "Na ostrzu noża" przepytujemy Marcina Suchenka, szefa kuchni restauracji Venti-tre. Dzieli się on też z nami swoim przepisem na suflet czekoladowy.