cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Co jadają politycy
Ciągle na tapecie, czasami też na diecie - co jedzą politycy? Nie każdego zadowoli sejmowa stołówka. A może... kalarepki nadziewane móżdżkiem cielęcym?
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Ciągle na tapecie, czasami też na diecie - co jedzą politycy? Nie każdego zadowoli sejmowa stołówka. A może... kalarepki nadziewane móżdżkiem cielęcym?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240W swoich restauracjach promuje cydr, czyli alkohol z jabłek. Podkreśla, że składnik jest podstawą gotowania.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Dzisiaj zaglądamy do talerzy celebrytom – co najchętniej jedzą Doda, Grażyna Torbicka, Borys Szyc?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Gotuje i studiuje historię sztuki. Zarówno artysta jak i i kucharz potrzebuje pasji, namiętności, fantazji i talentu. Ukończyła elitarną francuską szkołę kulinarną Le Cordon Bleu.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Dorota Stasikowska-Woźniak jest przekonana, że placki z dyni i śląski sernik zrobią furorę na świecie. A jeśli kuchnia w Ameryce – to steki.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Gotuje w ciekłym azocie i smaży w wodzie. Jego wielką pasją jest gastronomia molekularna. Jakimi potrawami możemy zaskoczyć siebie samych i naszych gości?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Tomek Jakubiak w swoim nowym programie w Kuchnia TV na nowo odkrywa polskie sezonowe produkty. Efekt będzie znakomity! - gwarantuje.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Reality, które łączy w sobie sztukę gotowania z fascynującą rywalizacją na najwyższym światowym poziomie.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286"Jakubiak w sezonie" to nowy program kulinarny Kuchnia TV
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Jamie Oliver w najnowszym programie KuchniaTV, w 30 minut przygotowuje kompletne posiłki. Dzieli się z widzem dobrą organizacją, przepisami oraz kilkoma kulinarnymi sztuczkami.