Konrad Birek
Sernik i kotlet mielony – to polskie dania, które zaskoczyły Brytyjczyków. O kuchni brytyjskiej opowiada jeden z najciekawszych kucharzy młodego pokolenia.
Sernik i kotlet mielony – to polskie dania, które zaskoczyły Brytyjczyków. O kuchni brytyjskiej opowiada jeden z najciekawszych kucharzy młodego pokolenia.
O menu sylwestrowym, czyli śledziu posypanym piernikiem rozmawiamy z Szefem Kuchni restauracji Porto Praga.
Ostro o mięsie, a słodko o puddingach w świątecznej Szkocji oraz przepis na śledzia i barszcz - rozmowa z szefem kuchni restauracji Solec 44.
Czy w sałacie w styczniu i w lutym jest wiele witamin? Po co się tak najadamy na Wigilię? – rozmowa o świadomym jedzeniu plus przepisy.
Nigel Slater – znany Brytyjski krytyk kulinarny gościł w Warszawie podczas 3. kuchnia+ Food Film Fest
Topinambur ze skorzonerą i atramentem z sepii - szef kuchni restauracji Tamka 43 w Warszawie opowiada o swoich najciekawszych daniach.
Dzisiaj przyjrzymy się kilku najbardziej spektakularnym rewolucjom, jakich dokonała Magda Gessler.
Cudowny człowiek i znakomity kucharz. Prawie trzy lata temu odszedł od nas Maciej Kuroń.
Dziś przez judasza w kuchennych drzwiach zaglądamy do kuchni polskich celebrytów.
Najsłynniejszy polski satanista wegetarianinem? Zapendowska dodaje whisky do gołąbków? Zaglądamy do garnków i talerzy jurorom show wokalnych.