Zawodowi kucharze i kulinarni blogerzy zdradzają tajniki swojej pracy, dzielą się najlepszymi przepisami kulinarnymi.

W cyklu Bloger Tygodnia poznacie mniej lub bardziej znanych kulinarnych blogerów, którzy opowiedzą o swojej pasji do gotowania i zdradzą swoje popisowe przepisy. Co tydzień gościem Gotujmy.pl będzie inny bloger kulinarny.

Z pomocą świetnych przepisów na desery i inny słodkości w zakładce Słodkie Piątki sprawicie, że nie tylko dzień przed weekendem będzie słodki ale i cały tydzień. Wykorzystajcie przepisy video na ciasta, torty, desery. Obejrzyjcie, jak zrobić m.in. idealnie puszysty sernik i pyszne gofry. Słodkości już nie będą miały przed Wami tajemnic.

W cyklu „Na ostrzu noża” przeczytacie wywiady ze znanymi kucharzami, który opowiedzą o swoich największych sukcesach i porażkach kulinarnych, przedstawią swoich kulinarnych idoli oraz opowiedzą o najzabawniejszym zdarzeniu w kuchni.
 
Konrad Birek
  • 3
Marta Chowaniec Marta Chowaniec | Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240
Gwiazda w kuchni

Konrad Birek

Sernik i kotlet mielony – to polskie dania, które zaskoczyły Brytyjczyków. O kuchni brytyjskiej opowiada jeden z najciekawszych kucharzy młodego pokolenia.

Aleksander Baron
  • 6
Marta Chowaniec Marta Chowaniec | Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240
Gwiazda w kuchni

Aleksander Baron

Ostro o mięsie, a słodko o puddingach w świątecznej Szkocji oraz przepis na śledzia i barszcz - rozmowa z szefem kuchni restauracji Solec 44.

Kasia Rączka
  • 1
Marta Chowaniec Marta Chowaniec | Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240
Gwiazda w kuchni

Kasia Rączka

Czy w sałacie w styczniu i w lutym jest wiele witamin? Po co się tak najadamy na Wigilię? – rozmowa o świadomym jedzeniu plus przepisy.

Robert Trzópek
  • 8
Marta Chowaniec Marta Chowaniec | Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240
Gwiazda w kuchni

Robert Trzópek

Topinambur ze skorzonerą i atramentem z sepii - szef kuchni restauracji Tamka 43 w Warszawie opowiada o swoich najciekawszych daniach.