Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Konrad Birek
Sernik i kotlet mielony – to polskie dania, które zaskoczyły Brytyjczyków. O kuchni brytyjskiej opowiada jeden z najciekawszych kucharzy młodego pokolenia.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Sernik i kotlet mielony – to polskie dania, które zaskoczyły Brytyjczyków. O kuchni brytyjskiej opowiada jeden z najciekawszych kucharzy młodego pokolenia.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240O menu sylwestrowym, czyli śledziu posypanym piernikiem rozmawiamy z Szefem Kuchni restauracji Porto Praga.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Ostro o mięsie, a słodko o puddingach w świątecznej Szkocji oraz przepis na śledzia i barszcz - rozmowa z szefem kuchni restauracji Solec 44.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Czy w sałacie w styczniu i w lutym jest wiele witamin? Po co się tak najadamy na Wigilię? – rozmowa o świadomym jedzeniu plus przepisy.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Nigel Slater – znany Brytyjski krytyk kulinarny gościł w Warszawie podczas 3. kuchnia+ Food Film Fest
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Topinambur ze skorzonerą i atramentem z sepii - szef kuchni restauracji Tamka 43 w Warszawie opowiada o swoich najciekawszych daniach.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Dzisiaj przyjrzymy się kilku najbardziej spektakularnym rewolucjom, jakich dokonała Magda Gessler.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Cudowny człowiek i znakomity kucharz. Prawie trzy lata temu odszedł od nas Maciej Kuroń.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Dziś przez judasza w kuchennych drzwiach zaglądamy do kuchni polskich celebrytów.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Najsłynniejszy polski satanista wegetarianinem? Zapendowska dodaje whisky do gołąbków? Zaglądamy do garnków i talerzy jurorom show wokalnych.