kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Plamy
Jak wyczyścić plamy z jedzenia i napojów.
Zbiór pożytecznych porad kulinarnych na temat gotowania, pieczenia i smażenia. Poznaj właściwości warzyw, owoców, odkryj przepisy na pyszne potrawy i słodkie desery.
Kulinarne ABC poradzi m.in. jak wybrać owoce do przetworów, wyjaśni tajemnicę włoskiego Tiramisu, poleci przepisy na dania z sezonowymi owocami i warzywami.
Lubisz pierogi, ale martwisz się, że ciasto nie wychodzi Ci takie, jakie powinno być? Skorzystaj z naszych porad i przygotuj pyszne ciasto na pierogi do których latem dodasz owoce, a zimą kapustę, grzyby, mięso.
Topinambur, karczoch, jarmuż, wężymord – jeśli te nazwy nic Ci nie mówią, nie martw się. Kulinarne ABC zapozna Cię ze wszystkim nowościami w świecie kulinariów.
Kulinarne ABC ułatwi Twoja codzienną pracę w kuchni i będzie Twoim kompendium wiedzy o kulinariach.
Dowiesz się co zrobić z pozostałością wina po kolacji, jak sprawdzić świeżość proszku do pieczenia, jak rozbudować mięśnie dzięki diecie oraz jak to się dzieje, że potrafimy rozpoznać smaki.
Kulinarne ABC dostarczy Ci kulinarnych informacji od A do Z.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Jak wyczyścić plamy z jedzenia i napojów.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Olej, masło, margaryna, smalec ... - porady.
PannaLiliana
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 72, Artykułów: 1Aby zachować cudowny aromat i kształt mrożonych grzybów leśnych.
wioletta4343
| Starszy Kucharz | Przepisów: 17, Artykułów: 2Aby kalafior był biały , smaczny i efektowny
oska
| Kucharz | Przepisów: 4, Artykułów: 2Zapewne nie raz walczyliście z flakiem ściąganym z ciepłej parówki, a efekt był koszmarny.
aggnieszkaa
| Szef Kuchni | Przepisów: 24, Artykułów: 5Co zrobić aby ciasto biszkoptowe było smaczne
nathaliye
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 38Kukurydza to bardzo wdzięczne warzywo. Idealnie nadaje się do przyrządzania zup czy jako uzupełnienie sałatek. Niestety rzadko sięgamy po świeże ziarna kukurydzy.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Pieczesz ciasto a w kuchni nie ma proszku do pieczenia ,jest na to sposób.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Najsmaczniejsze parówki są ciepłe, ale często pękają podczas gotowania.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Lubisz herbatę a więc musisz wiedzieć jak prawidłowo parzyć.