zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Jak wybrać owoce na konfitury?
Podpowiadamy jak wybrać owoce na konfitury oraz jakie przetwory zrobisz ze śliwek, jabłek, gruszek, jeżyn, winogrona i brzoskwiń.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Podpowiadamy jak wybrać owoce na konfitury oraz jakie przetwory zrobisz ze śliwek, jabłek, gruszek, jeżyn, winogrona i brzoskwiń.
MamCieKotku
| Starszy Kucharz | Przepisów: 24, Artykułów: 5Co zrobić, żeby pieczywo dłużej pozostało świeże?
MamCieKotku
| Starszy Kucharz | Przepisów: 24, Artykułów: 5Co zrobić, żeby owoce się szybko nie psuły?
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Porady na temat przetworów i ich przechowywania.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Doskonałe porady na temat robienia owocowych przetworów na zimę.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Sposób na wykorzystanie reszty czosnku.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Sposób, aby musztarda i koncentrat się nie zepsuły.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Sposób jak przechować bób.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Jak poradzić sobie z suszeniem grzybów, gdy nie mamy suszarki.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Doskonałe porady na temat zamrażania truskawek.