Gotowanie to hobby
Sos rybny, pasta z tamarynowca, kasztany wodne czy kiełbasa chorizo - każda nowa potrawa czy produkt jest jakimś odkryciem – o swojej pasji opowiada blogerka Magda Obada.
Sos rybny, pasta z tamarynowca, kasztany wodne czy kiełbasa chorizo - każda nowa potrawa czy produkt jest jakimś odkryciem – o swojej pasji opowiada blogerka Magda Obada.
Dla miłośników indyjskiej kuchni kucharze Stanisław Bobowski i Surjit Singh proponują doskonałe w ich wykonaniu przepisy.
To szef kuchni restauracji Czyli Chilli z Warszawy, z której klienci wychodzą z wypiekami na policzkach.
Blogerka Aniado zdradza nam swój patent na wekowanie zup i opowiada o wyjątkowo smacznej diecie.
Z okazji Walentynek Szef Kuchni restauracji Porto Praga przygotował menu, w którym można się zakochać: lekkie, pachnące świeżą miętą i lawendą, rozgrzewające chilli i imbirem.
Przeszywa mnie dreszczyk emocji, gdy klikam w pole "Publikuj wpis". To jest ekscytujący moment, kiedy ma się świadomość, że za chwilę mogą mnie czytać ludzie na całym świecie.
Z okazji Dnia Zakochanych szef kuchni restauracji Mosaiq z Wrocławia dzieli się z nami słodkim przepisem na czekoladowe moelleux.
- Czasami nawet niewielka zmiana w przepisie, może okazać się rewolucyjną odmianą – podkreśla blogerka Kabamaiga i opowiada o swoim blogu http://stokolorowkuchni.blox.pl
Swoje kulinarne smaki odkrywała blogerka Joanna Chmiel
Alicja Doumerc opowiada o swojej fascynacji kuchnią francuską.