Tempeh zwany mięsem z Jawy
O wegańskim mięsie opowiada Piotrek Jaworski i serwuje potrawy, w których można je wykorzystać.
O wegańskim mięsie opowiada Piotrek Jaworski i serwuje potrawy, w których można je wykorzystać.
Michał Lewandowski z Sushiconsultants.pl opowiada o mało znanej w Polsce kuchni japońskiej.
Marta Kapica - propagatorka diety RAW przekonuje, że dieta oparta o surowe produkty jest naprawdę smakowita.
Szef kuchni Robert Sowa korzystając z sezonu na szparagi przygotowuje białe i zielone szparagi z kozim serem - polecamy doskonały przepis!
Nawet jeśli gotowanie nie należy do Twoich mocnych stron, nie odmawiaj sobie spróbowania tego ulotnego smaku październikowych darów natury i odważ się na zrobienie kaczki.
Z okazji Międzynarodowego Festiwalu Muzycznego "Chopin i jego Europa" restauracja Tamka 43 przygotowała ulubione danie Fryderyka.
Na wiosnę ziemia obdarowuje nas wspaniałymi plonami. Możemy eksperymentować w kuchni tworząc nowe kompozycje smakowe.
Przedstawiamy wielosmakową i wielokolorową Paletę Smaku Kasi i Izki Radomskiej, w której zawsze panuje twórczy bałagan.
W kuchni nie obędzie się bez oliwy z oliwek. Z dzieciństwa wspomina skwarki. Prowadzi stronę: www.2smaki.pl
Jej autorski przepis na zieloną sałatkę z truskawkami został przebojem. Poleca menu na wiosnę