Stan wolnego umysłu
Klaudia Wojciechowicz opowiada o tajemniczej diecie antycandidowej i podaje przepisy na dania, którym nie można się oprzeć.
Klaudia Wojciechowicz opowiada o tajemniczej diecie antycandidowej i podaje przepisy na dania, którym nie można się oprzeć.
O kuchni włoskiej: risotto z truskawkami, panna cotta, pierś kaczki z figami
Bulion, kurczak i kaczka według ORIENTAL BOX SUSHI & NOODLE.
Przepis autorstwa Miłosza Kowalskiego – Zastępca Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków.
Przepis poleca Miłosz Kowalski nowy zastępca Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków.
Przepis pochodzi z restauracji Malinowy Ogród z Gdańska.
Przepis udostępniła restauracja Malinowy Ogród z Gdańska.
Przepis od restauracji Malinowy Ogród.
Michał Lewandowski z http://sushiconsultants.pl/ dzieli się z nami swoim przepisem.
Michał Lewandowski z http://sushiconsultants.pl/ dzieli się z nami swoim przepisem.