

Joanna Chmiel - blogerka
Swoje kulinarne smaki odkrywała blogerka Joanna Chmiel
Swoje kulinarne smaki odkrywała blogerka Joanna Chmiel
W pierwszej trójce kategorii „osobowość telewizyjna” znalazł się także Robert Makłowicz.
Pod koniec grudnia 2011 roku zakończył się I etap ogólnopolskiego projektu edukacyjnego” Dzień z Podravką”.
Na Polski rynek powoli wchodzą produkty słodzone stewią, co to oznacza i czym jest ta roślina?
Alicja Doumerc opowiada o swojej fascynacji kuchnią francuską.
Jeszcze w wieku XVIII, gin był napitkiem głównie angielskiej biedoty. Dziś, coraz częściej jest zaliczany do alkoholi klasy premium, za butelkę których trzeba zapłacić majątek.
Klaudia Wojciechowicz opowiada o tajemniczej diecie antycandidowej i podaje przepisy na dania, którym nie można się oprzeć.
Tu chwalimy konkretny garnek, codzienne gotowanie, polskie ziemniaki, zapiekanki i chleb oraz praktyczną książkę kucharską.
Nieuczciwa konkurencja w branży piekarniczej prowadzi do obniżenia jakości sprzedawanego pieczywa.
Marnotrawstwo żywności to poważny problem. Parlament Europejski postanowił walczyć z tym procederem.