

Karmelizowane brzoskwinie z kremem mascarpone
Przepis autorstwa Miłosza Kowalskiego – Zastępca Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków.
Przepis autorstwa Miłosza Kowalskiego – Zastępca Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków.
Przepis poleca Miłosz Kowalski nowy zastępca Szefa Kuchni w hotelu Radisson Blu Kraków.
Boleśnie dla niektórych uczestników skończyły się zawody w jedzeniu curry w Edynburgu.
To prawdziwa gratka dla smakoszy sera. W Anglii wyprodukowano kostkę Stiltona o wadze 145 kg!
Zapiekanka mięsno-warzywna na nieco większy głód? W konkursie angielskim wyprodukowano taką, ważącą dokładnie 1 tonę!
W Danii dodatkowym podatkiem zostało obciążone niezdrowe jedzenie. Czy podatek tłuszczowy to dobre lekarstwo na otyłość?
Między 15 a 16 października w Spale wielkie tradycyjne święto myśliwych, a także festiwal kulinarny skupiony wokół potraw z dziczyzny
Doświadczona pani domu, popisowy przepis oraz świeże produkty doprawione sprawdzoną kompozycją przypraw to wydawałoby się gwarancja przepysznego posiłku.
Jaki jest największy żelek świata? Zastanawialiście się kiedyś, jak wygląda produkcja żelek?
Do czego można wykorzystać kilka tysięcy kilogramów ziemniaków? Można z nich przygotować największą zapiekankę ziemniaczaną na świecie, co ostatnio uczynili Amerykanie.