

Krew, pot i łzy w trzeciej odsłonie Piekielnej Kuchni
Za nami trzeci odcinek pierwszej polskiej edycji Hell's Kitchen, przeczytaj co się wydarzyło w Piekielnej Kuchni Wojciecha Modesta Amaro.
Za nami trzeci odcinek pierwszej polskiej edycji Hell's Kitchen, przeczytaj co się wydarzyło w Piekielnej Kuchni Wojciecha Modesta Amaro.
Dzisiaj w rubryce Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Karolina, autorka bloga Sto Kolorów Kuchni.
Przed nami długi weekend majowy, który w tym roku zapowiada się wyjątkowo pogodnie. Spakuj więc grilla i ruszaj na piknik!
Marcin Jabłoński zdradza swój przepis na delikatną rybę podaną z zieloną soczewicą i warzywami.
Robaki w lizakach, cukierki o smaku ośmiornicy z cebulą czy bekonowe miętówki? Na samą myśl można doznać mdłości, jednak takie oraz inne nietypowe łakocie jada się na świecie!
Kochani - w ferworze świątecznych przygotowań przyjmijcie nasze najszczersze życzenia wielkanocne!
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Ulla Pałka, znana jako Ulick autorka bloga Kuchnia na wzgórzu.
W drugim odcinku Hell's Kitchen królowało mięso – uczestnicy mięso smażyli i mięsem rzucali. Wojciech Modest Amaro traci wszelką nadzieję, że potrafią dobrze gotować. Jak długo wytrzyma Piekielna Kuchnia?
Sałatka jarzynowa z wędzoną makrelą, halibutem i śledziem to jeden z przepisów z książki Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler.
Inspirująca książka kucharska, która zaraża pasją do gotowania. Magda Gessler, skutecznie rewolucjonizująca polską kuchnię, dzieli się przepisami na smaczne przystawki, zupy, mięsa, sałatki i desery.