kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Święta Łucja - szwedzki dzień światła
Zbliża się Boże Narodzenie, ale zanim się na dobre rozpocznie, Szwedzi 13 grudnia hucznie świętują inne swoje narodowe święto – Dzień Świętej Łucji.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Zbliża się Boże Narodzenie, ale zanim się na dobre rozpocznie, Szwedzi 13 grudnia hucznie świętują inne swoje narodowe święto – Dzień Świętej Łucji.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Jeżeli chcecie dowiedzieć się jak dobierać wina do świątecznych potraw zasięgnijcie rady eksperta. Jan Czyż, która o winach wie wszystko radzi jak dobierać wino.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Rozmowa z Katarzyną Szatkowską, współorganizatorką projektu BlogerChef, którego druga edycja właśnie wystartowała!
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Niemcy bardzo cenią sobie rodzinne święta, dlatego Boże Narodzenie obchodzą familijnie przy suto zastawionym stole. Zobaczcie przepisy na świąteczne niemieckie potrawy - między innymi pierniczki Lebkuchen i struclę serową.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Robert Sowa, mistrz kuchni, autor książek kulinarnych, juror prestiżowych konkursów zdradza przepis na muffiny z żurawiną i orzechami włoskimi.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W czym śląskie makówki są lepsze od kutii i jak zrobić idealne makówki opowiada nam znany szef kuchni Karol Okrasa.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zioła - 5 sekund, orzechy - 8 sekund, - twardy ser - 15 sekund? Czas na prawdziwy przełom w kategorii blenderów ręcznych.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Specjalnie dla Was szef kuchni restauracji Tamka 43 Rafał Hreczaniuk opracował autorski przepis na miodownik z lodami z wędzonego miodu i... plastrem sztucznego miodu!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Obejrzyjcie relację filmową z warsztatów Dzień z Podravką w Legnicy.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dobre wino nie musi być drogie! Przejrzyj magazyn Akademii Smaku Siemens Wino w kuchni - Lampka z koneserem i dowiedz się jak łączyć wino z potrawami.