

Wgryzamy się w... Czekoladę Carly Bardi
Zobaczcie recenzję książki Czekolada autorstwa Carly Bardi, sprawdźcie też przepis przetestowany przez MonikęT83.
Zobaczcie recenzję książki Czekolada autorstwa Carly Bardi, sprawdźcie też przepis przetestowany przez MonikęT83.
Recenzujemy najlepsze książki wraz z Books for Cooks i testujemy przepisy - w pierwszej odsłonie cyklu na warsztat bierzemy książki o czekoladzie i słodyczach. Mamy też konkurs!
Obejrzyj video recenzję książki White Plate: Słodkie Elizy Mórawskiej i sprawdź jak udał się test jednego z przepisów!
26 maja 2013 na sopockim Molo odbędzie się pierwsza edycja cyklicznego kulinarnego wydarzenia z udziałem wielu doskonałych kucharzy.
Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów na temat dodatków do żywności.
Czy Bradley Cooper przetrwa ostrą szkołę Gordona i nauczy się gotować na poziomie mistrzowskim (i nie ucieknie)? Miejmy nadzieję, że nie skończy się jak w "Kac Vegas"!
Zapraszamy na majowe warsztaty w Warszawskiej Akademii Kulinarnej, które poprowadzi Andrzej Polan z warszawskiej restauracji Soul Kitchen.
Ciasto ptysiowe Buddy'ego Valastro największym wyzwaniem na Światowy Dzień Pieczenia! Zobacz listę przepisów według poziomu trudności - od 1 do 100!
Dzisiaj w blogerze tygodnia na nasze pytania odpowiada Paulina Wnuk, autorka bloga kulinarnego nagrodzonego tytułem Blog Roku 2012.
Szef kuchni Robert Sowa korzystając z sezonu na szparagi przygotowuje białe i zielone szparagi z kozim serem - polecamy doskonały przepis!