

Bloger Tygodnia - Edyta Hass
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia zaglądamy w pyszne kuchenne zapiski Edyty Hass, czyli edytyha.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia zaglądamy w pyszne kuchenne zapiski Edyty Hass, czyli edytyha.
Dzisiaj na nasze pytania odpowiada pasjonatka dobrego jedzenia - Joanna Jakubiuk. Co do tajemniczego pudełka włożyła jej edytaha?
Zapraszamy na Targi Regionalia i Agroturystyka, które odbędą się w dniach 19-21 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska.
Okazuje się, że zmysły słuchu i smaku są ze sobą połączone!
W poniedziałek w programie Tomasza Lisa o polskiej kuchni dyskutowali Magda Gessler i Modest Amaro.
Co zachwyciło naszego lokalnego korespondenta? Pierogi z karpiem i powrót na stoły skorzonery i topinamburu! Zapraszam do przeczytania relacji!
Zobacz wywiad z Anią Starmach, która opowiada o gotowaniu, odwadze oraz relacjach rodzinnych.
Choć aura nie pozostawia złudzeń, w Tamce 43 pobudzające kolory na talerzu z całą pewnością poprawią humor. Jest lekko, wykwintnie, barwnie i zawsze smacznie.
Zapraszamy na przepełnione pozytywną, wiosenną energią warsztaty kulinarne z Grzegorzem Łapanowskim! Doskonałe jedzenie, wino i świetna zabawa!
Zapraszamy do udziału w III Ogólnopolskich Warsztatach i Konkursie Kulinarnym "Dzień z Podravką”.