

Sezon na Tomasza Jakubiaka
Jest wielkim miłośnikiem meksykańskiej kuchni, ale jednocześnie angażuje się w projekty promujące lokalne, polskie produkty. Na pytanie o to, jaka jest jego ulubiona potrawa odpowiada niezmiennie: świeża!
Jest wielkim miłośnikiem meksykańskiej kuchni, ale jednocześnie angażuje się w projekty promujące lokalne, polskie produkty. Na pytanie o to, jaka jest jego ulubiona potrawa odpowiada niezmiennie: świeża!
Zakończyła się sprawa sądowa kieleckiego „Wyszynku z Szynką” – lokalu, o którym głośno zrobiło się po programie Magdy Gessler. Właścicielka restauracji została skazana na pół roku pozbawienia wolności i grzywnę.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia gościmy Beatę Dźwierzyńską autorkę bloga Kruche Babeczki. Piecze, gotuje, czyta i recenzuje. Jej kuchnia jest smaczna, prosta i domowa. Co najlepiej zaserwować jej na śniadanie, by miała dobry dzień? Na jakie warsztaty kulinarne wybrałaby się najchętniej? Przeczytajcie!
To jest jej czas! Znana dziennikarka sportowa dzięki rygorystycznej diecie oczyszczającej zrzuciła aż 20 kg i nie boi się efektu jo-jo. Jak jej się to udało? Swoimi doświadczeniami podzieli się z Polkami w poradnikowej książce, której premiera planowana jest już na tę wiosnę.
W kuchni jest zwolennikiem prostoty i korzystania z lokalnych produktów. Lubi tradycję, ale chętnie eksperymentuje i próbuje nowych smaków. Jest autorem projektu „Szkoła na widelcu”.
Z wanilią jest słodka i niewinna. W towarzystwie ostrych dodatków pokazuje charakter!
Codzienna szaruga za oknem nie nastraja pozytywnie. Szczególnie w tych dniach potrzebna jest dodatkowa dawka przyjemności! Sprawdź, jak COSTA COFFEE pobudzi Cię do życia, nie tylko wyśmienitą kawą!
Nie ma bardziej popularnej kuchni na świecie niż włoska. Ale uwaga, z roku na rok coraz więcej fanów zyskują meksykańskie smaki. Jeśli jesteś ciekaw jednych i drugich, koniecznie zobacz te programy!
Pierwszy raz, w jednym miejscu zgromadzą się zarówno przedstawiciele wiodących firm z kraju i z zagranicy, znakomici fachowcy, branżowe autorytety oraz gwiazdy i prominenci.
Absolwentka francuskiej szkoły kucharskiej, córka właścicieli krakowskiej galerii sztuki, jurorka w programie Master Chef, autorka kilku książek kucharskich i portalu o gotowaniu. Do tego piękna, młoda, ciepła i utalentowana – oto Ania Starmach.