

"Dzień z Podravką" i zmagania z homarem
Podczas pierwszych warsztatów trzeciej edycji projektu "Dzień z Podravką" w Kościelcu uczniowie zmierzyli się z kuchnią śródziemnomorską i owocami morza - przeczytajcie relację!
Podczas pierwszych warsztatów trzeciej edycji projektu "Dzień z Podravką" w Kościelcu uczniowie zmierzyli się z kuchnią śródziemnomorską i owocami morza - przeczytajcie relację!
Co zachwyciło naszego lokalnego korespondenta? Pierogi z karpiem i powrót na stoły skorzonery i topinamburu! Zapraszam do przeczytania relacji!
Mieliśmy okazję spróbować potraw z nowego, wiosennego menu skierowanego do kobiet. Polecamy przepisy szefa kuchni restauracji Venti-tre w hotelu Hyatt w Warszawie.
Jakie produkty uczestnicy znaleźli w tajemniczych pudełkach i jakie potrawy z nich przygotowali? Oto nasza relacja z wielkiego finału!
Jak jadają Szwedzi i co jest dla nich w kuchni najważniejsze? Gotujmy.pl było na warsztatach kuchni szwedzkiej prowadzonych przez Michała Godynia. Zobaczcie pyszne przepisy!
12 lutego w Warszawskiej Akademii Kulinarnej w Warszawie Ambasada Japonii zorganizowała pokaz przyrządzania owoców morza. Temat przewodni - ostrygi.
Już 6 marca wielki finał II edycji projektu edukacyjnego dla uczniów i nauczycieli szkół gastronomicznych - "Dzień z Podravką", którego jesteśmy patronem medialnym.
Siódme zarazem ostatnie warsztaty drugiej edycji projektu „Dzień z Podravką” odbyły się 10 stycznia 2013 roku w Zespole Szkół i Placówek im. prof. Władysława Szefera w Krościenku.
Wielkim krokami zbliża się finał projektu Dzień z Podravką – przedostatnie warsztaty drugiej edycji odbyły się 19 listopada 2012 roku w Płocku.
V warsztaty drugiej edycji ogólnopolskiego projektu kulinarnego odbyły się 25 października w Zespole Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Cieszynie.