

Fasolka po bretońsku
Pomidorową propozycją Virtu jest fasolka po bretońsku.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Pomidorową propozycją Virtu jest fasolka po bretońsku.
Przyjęcie mikołajkowe to nie lada wyzwanie, bo dzieci naszych znajomych – a one w tym wypadku są najważniejsze mają rozmaite uprzedzenia kulinarne – to pewne jak w banku.
„Serce do wynajęcia” Elżbiety Młynarczyk to opowieść o młodej, uczuciowo naiwnej dziewczynie, która wkrótce ma wyjść za mąż.
Wizja rozkoszowania się poranną, aromatyczną kawą czy też wspólnego biesiadowania przy suto zastawionym stole w ogrodzie zimowym jeszcze nigdy nie była bardziej realna.
Czy jajka są zdrowe czy nie??
W żywieniu piłkarzy najważniejsze jest unikanie nasyconych tłuszczów i pustych węglowodanów oraz spożywanie dużej ilości owoców i produktów z pełnego ziarna.
Mleko zawiera niezbędne dla organizmu składniki, a spożywając je zaopatrujemy nasz organizm w białko, które jest podstawowym budulcem komórek i tkanek.
Zakłady Mięsne ,,Pekpol Ostrołęka”, korzystając z dobrodziejstw lasu wzbogaciły swoją ofertę o linię pasztetów ,,Dary Puszczy”.
Szynka peklowana metodą tradycyjną.
Słowacja to nie tylko piękna kraina turytyczna, ale również prawdziwy raj dla smakoszy. Czas poznać słowackie smaki z przewodnikiem „ Słowacja. Karpackie serce Europy”.