zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Pułapki w supermarkecie
Duże sklepy robią wszystko, aby skusić nas na duże zakupy. Zobacz jakie pułapki czekają na nas w supermarkecie.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Duże sklepy robią wszystko, aby skusić nas na duże zakupy. Zobacz jakie pułapki czekają na nas w supermarkecie.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Reprezentacja Polski juniorów na Kulinarnych Igrzyskach Olimpijskich w Erfurcie 2012 zaprezentowała swoje danie konkursowe podczas Wine & Food Open Day
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Półfinał i finał Kulinarnego Pucharu Polski 2012 odbędą się w dniach 9-10 października w Poznaniu. Zobacz jakie zadania kulinarne stoją przed kucharzami!
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Polecamy dodatek specjalny do magazynu Przyjaciółka - Dania obiadowe. W dodatku znajdziesz 57 przepisów.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Arkana niezwykłego smaku mięsa serwowanego w Tamce43 zdradza specjalnie dla was mistrz kuchni
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Polecamy dodatek specjalny do magazynu Vita - Dieta proteinowa. W dodatku znajdziesz 112 przepisów.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Po wakacyjnej przerwie kontynuowany jest program edukacyjny dla uczniów regionalnych szkół gastronomicznych „Dzień z Podravką”
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Najlepszy niemiecki kucharz będzie gotował dla astronautów mieszkających na Międzynarodowej Stacji Kosmicznej.
mikia
| Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 2Najlepsze.. i najprostsze ciasto na pierogi!
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Jedyna w Polsce publiczność drugiej edycji festiwalu Open Wine & Food Day miała okazję zobaczenia jak oprawia się 100 kilogramowego tuńczyka błękitnopłetwego.