

Fugi jak nowe
Denerwuje cię brzydki kolor twoich jasnych fug w kuchni? Spokojnie, od dziś będą jak nowe. Wystarczy, że przeczytasz poniższe wskazówki.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Denerwuje cię brzydki kolor twoich jasnych fug w kuchni? Spokojnie, od dziś będą jak nowe. Wystarczy, że przeczytasz poniższe wskazówki.
Nie masz co zrobić z sezonowych owoców? Zaskocz znajomych i "stwórz" domowy sorbet!
Eleganckie wydanie, błyszczący papier, piękne zdjęcia, nietuzinkowe przepisy – tak można w skrócie przedstawić tę książkę.
Sposób na krojenie ziół, które dodajemy do potraw.
Co zrobić , gdy zabraknie nam proszku do pieczenia.
Jak szybko i w łatwy sposób pozbyć się zapachu gotującego się kalafiora.
Sposób na idealne ziemniaki z których chcemy przyrządzić sałatkę.
Dlaczego rzeżucha jest taka cenna.
Sposób na resztki wina, które pozostanie nam po przyjęciu.
Porada na temat smażenia ryb a także pozbycia się jej nieprzyjemnego zapachu z rąk.