jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Pączki - sekrety udanego pączka
Porady na temat doskonałych domowych pączków.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Porady na temat doskonałych domowych pączków.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Doskonałe porady na temat suszenia śliwek.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Doskonałe porady na temat odmian papryki, które warto znać.
petronella
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 128, Artykułów: 14Warunek dobrej konfitury petronelli.
Renata k
| Szef Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 8Nikt nie chciał by spotkać się z nieprzyjemnościami związanymi po skonsumowaniu nieświeżego jajka.
Katarzyna J.
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1283, Artykułów: 36Dlaczego warto jeść borówki amerykańskie.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Pomidory- doskonałe porady i ich kolory.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Gruszki - odmiany i zastosowanie ich w kuchni.
k.stepak
| Kuchcik | Przepisów: 2, Artykułów: 1Chrupiąca panierka kotleta.
xxdarciaxx
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 2Denerwuje cię brzydki kolor twoich jasnych fug w kuchni? Spokojnie, od dziś będą jak nowe. Wystarczy, że przeczytasz poniższe wskazówki.