gosiek i edzia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 228, Artykułów: 23Do czego użyć imbiru ?
Do czego używać imbiru ? Może się na przykład przydać do ochrony przetworów jak i do wielu innych .
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
gosiek i edzia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 228, Artykułów: 23Do czego używać imbiru ? Może się na przykład przydać do ochrony przetworów jak i do wielu innych .
Katarzyna J.
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1283, Artykułów: 36Sezam i olej sezamowy w kuchni i lecznictwie.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Porady na temat wyrobu lukrów i polew do ciast.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Sposób na idealnie usmażone pieczarki.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Kilka rad na temat sera żółtego.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Jak prawidłowo zamrozić fasolkę szparagową.
Katarzyna J.
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1283, Artykułów: 36Aromatyczne przyprawy kuchni wschodniej
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Idealne do ścierania na tarce są najróżniejsze produkty! Czosnek, banan albo pomidor!
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31W lodówce robi się twarde, jak na to poradzić?
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Warzywne lub owocowe smoothie w mig, jak?