mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Wyrazistszy smak pieczeni
Jak sparawić, aby mięso było smaczniejsze.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Jak sparawić, aby mięso było smaczniejsze.
gosiek i edzia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 228, Artykułów: 23Bez różnicy, czy mamy gaz ziemny, czy z butli warto nauczyć się kilku zasad, by zmniejszyć swoje rachunki.
katasia127
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 8, Artykułów: 87Jak działa ocet balsamiczny na nasz organizm?
katasia127
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 8, Artykułów: 87Ocet balsamiczny jest idealnym dodatkiem stosowanym w kuchni.
katasia127
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 8, Artykułów: 87Ocet balsamiczny wygląda jak brązowe złoto a jak smakuje?
gosiek i edzia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 228, Artykułów: 23Do zrobienia majonezu nie wystarczą odpowiednie proporcje składników, tu potrzeba cierpliwości.
Katarzyna J.
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1283, Artykułów: 36Dlaczego warto jeść soje?
Katarzyna J.
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1283, Artykułów: 36Dlaczego watro jeść grzyby shiitake?
Katarzyna J.
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1283, Artykułów: 36Dlaczego warto jeść imbir?
Katarzyna J.
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1283, Artykułów: 36Dlaczego warto jeść ryby morskie?