Wanita
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 5Genom pomidora bez tajemnic!
Okazuję się,że skomplikowany genetycznie pomidor jest bliskim krewnym ziemniaka. Wpadł wprost ze swej tyczki do koszyczka ogrodniczki - smaczny i na zdrowie.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Wanita
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 5Okazuję się,że skomplikowany genetycznie pomidor jest bliskim krewnym ziemniaka. Wpadł wprost ze swej tyczki do koszyczka ogrodniczki - smaczny i na zdrowie.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Wielokrotnie pytaliście o karty IKEA 100 - właśnie wróciły do programu Gotujmy z Nagrodami
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Ostra papryczka- mała porada na temat jej krojenia.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Jak prawidłowo gotować wieprzowinę
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Jak prawidłowo gotować jaja.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Nie każdy z nas lubi pływające w rosole tłuste oka, ale jest na to spsoób.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Sposób na gotowanie fasolki i poprawę jej smaku
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Świetny sposób na to, aby tłuszcz przy smażeniu np. mięsa nie pryskał po całej kuchni.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Kilka sposobów na odświeżenie pieczywa.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Czas przechowywania w zamrażarce i czas rozmrażania.