teresa_rm
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 143, Artykułów: 13Udane mięso mielone
Mięso mielone o idealnej konsystencji, aromatycznie przyprawione
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
teresa_rm
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 143, Artykułów: 13Mięso mielone o idealnej konsystencji, aromatycznie przyprawione
andziakadula
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 1Mięso z grilla - co zrobić aby było lepsze?
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Na wyjątkową okazję warto przyrządzić efektowną pieczeń. Oto podpowiedzi, jak ją upiec, aby była miękka, soczysta i aromatyczna.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Alternatywa dla niektórych barwników spożywczych
Renata k
| Szef Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 8Większość kwiatów nadaje się do efektownego dekorowania ciast i deserów.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Jak uniknąć kulinarnej katastrofy.
agnieszkalider
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 786, Artykułów: 88Aby skorupka z jaj dobrze schodziła
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Aby nic się nie zmarnowało i wykorzystać to co nam zostało.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Nie wszyscy wiemy, jak ważną rolę pełni chleb w naszym codziennym życiu i jak wielkie znaczenie dla naszego zdrowia.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Kilka słów o przechowywaniu warzyw.