jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Pomidor - warzywo
pomidor - jakie witaminy zawiera, zastosowanie
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172pomidor - jakie witaminy zawiera, zastosowanie
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172goździki- przyprawa korzenna - zastosowanie w kuchni
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172gałka muszkatałowa - z kąd pochodzi i zastosowanie
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172wanilia- przyprawa, z kąd pochodzi i do czego używać
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Kilka pomysłów jak smacznie wykorzystać wędliny pozostałe po świętach.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Żadna, nawet najlepsza kawa nie będzie smakowała dobrze, jeśli nie zostanie zaparzona w wysokiej jakości wodzie.
domix
| Starszy Kucharz | Przepisów: 5, Artykułów: 20Jak przyrządzić tradycyjny polski żur na zakwasie? Oto najlepsze przepisy, które zapewne ułatwią wielkanocne przygotowania żurku.
Lemonaga
| Starszy Kucharz | Przepisów: 6, Artykułów: 553 kwietnia 2012 odbędzie się Wielkie Granie z Greenpeace mające na celu przekonanie premiera do zakazu uprawy GMO w Polsce.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Porady na temat zapiekanek.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172sok z rzodkwi i surówka z rzodkwi, to warzywo na zdrowie