szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Ryby gotowane na parze
Czym najlepiej doprawić dorsza a czym łososia?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Czym najlepiej doprawić dorsza a czym łososia?
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Co to właściwie są te nalewki?
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Gdzie i jak długo powinno leżakować winko
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Wszystko co wiem o kaszy gryczanej.
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Krótko czy długo? Oto jest pytanie jak długo gotować zupy.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Sposób na delikatną surówkę.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Zawsze pod ręką pyszne masełko.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Do rolad można przygotować różny farsz.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Do każdego dania smakuje inna surówka.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Porada na temat podawania pieczywa pita.