ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Przygotowanie grochu do gotowania
Aby uniknąć długiego moczenia
Zbiór pożytecznych porad kulinarnych na temat gotowania, pieczenia i smażenia. Poznaj właściwości warzyw, owoców, odkryj przepisy na pyszne potrawy i słodkie desery.
Kulinarne ABC poradzi m.in. jak wybrać owoce do przetworów, wyjaśni tajemnicę włoskiego Tiramisu, poleci przepisy na dania z sezonowymi owocami i warzywami.
Lubisz pierogi, ale martwisz się, że ciasto nie wychodzi Ci takie, jakie powinno być? Skorzystaj z naszych porad i przygotuj pyszne ciasto na pierogi do których latem dodasz owoce, a zimą kapustę, grzyby, mięso.
Topinambur, karczoch, jarmuż, wężymord – jeśli te nazwy nic Ci nie mówią, nie martw się. Kulinarne ABC zapozna Cię ze wszystkim nowościami w świecie kulinariów.
Kulinarne ABC ułatwi Twoja codzienną pracę w kuchni i będzie Twoim kompendium wiedzy o kulinariach.
Dowiesz się co zrobić z pozostałością wina po kolacji, jak sprawdzić świeżość proszku do pieczenia, jak rozbudować mięśnie dzięki diecie oraz jak to się dzieje, że potrafimy rozpoznać smaki.
Kulinarne ABC dostarczy Ci kulinarnych informacji od A do Z.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Aby uniknąć długiego moczenia
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Po kulinarnych szaleństwach.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co zrobić aby pozbyć się gorzkiego posmaku
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Prawidłowy sposób obgotowania brokułów
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Sekret skutecznego dekorowania ciast polewami
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Sposób na uporczywy kamień - ocet!
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Nie tylko kolor ale i smak!
gosia.r
| Szef Kuchni | Przepisów: 4, Artykułów: 25Warto dowiedzieć się, jakie konsekwencje dla naszego organizmu niesie za sobą wypicie zbyt dużej ilości alkoholu, by podjąć przemyślaną decyzję o jego wypiciu.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Kilka uwag na temat pieczenia mięsa
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Smak potraw smażonych na maśle nie można niczym zastąpić, ale musisz wcześniej sklarować masło.