zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Jak wybrać lepsze produkty?
Zakupy w supermarkecie to nie lada wyzwanie. Oto poradnik, który pomoże ci w rozsądnych zakupach.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Zakupy w supermarkecie to nie lada wyzwanie. Oto poradnik, który pomoże ci w rozsądnych zakupach.
pycia9
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 76, Artykułów: 2Zrobiłaś za dużo ziemniaków na obiad i za dużo zostało? Nic straconego!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Zdjęcia, opis czy autor? Laura Osęka z księgarni Books for Cooks opowiada po czym poznać dobrą książkę kucharską.
Stenka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 331, Artykułów: 7Warto pokusić się na różnokolorowe pierogi, np. na kolację wigilijną
Patka2605
| Szef Kuchni | Przepisów: 53, Artykułów: 4Siemię lniane dobre na wszystko,mimo iż nie jest zbyt atrakcyjne smakowo
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Jak wypatroszyć i wyfiletować karpia pokazuje Pan Sandacz - wielki znawca i amator ryb.
pkhorzyk118
| Szef Kuchni | Przepisów: 42, Artykułów: 2Idealne rozwiązanie na rozpuszczenie żelatyny do ciasta - tak, aby nie powstawały gródki.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Korzenne przyprawy smakują i rozgrzewają, usuwają objawy zmęczenia. Szczypta imbiru czy cynamonu wzbogaci aromat wybranego dania czy napoju, a także doda im cennych składników.
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Suszone śliwki wykorzystujemy nie tylko do świątecznego kompotu i schabu! Na co zwrócić uwagę kupując suszone śliwki?
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Na czas rozmrażania wpływa m.in.: wielkość porcji, rodzaj i grubość naczynia, temperatura rozmrażania. Zobacz jak prawidłowo rozmrozić potrawy.