zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Jak przygotować potrawy do mrożenia?
Potrawy przeznaczone do mrożenia trzeba najpierw odpowiednio przygotować, czyli ugotować, udusić lub upiec.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Potrawy przeznaczone do mrożenia trzeba najpierw odpowiednio przygotować, czyli ugotować, udusić lub upiec.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Oto propozycja dla tych, którzy lubią domową kuchnię, ale są bardzo zabiegani. Raz na jakiś czas poświęćcie trochę czasu na gotowanie, a potem już tylko sięgajcie po zapasy.
mycha
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2142, Artykułów: 18Pewnie każdy choć raz płakał przy krojeniu cebuli. Jest kilka sposobów, aby tego uniknąć.
2milutka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1493, Artykułów: 31Parę zasad które mają wielkie znaczenie aby nasze domowe frytki nie były gumowate i nasączone tłuszczem
2milutka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1493, Artykułów: 31Aby uniknąć męczących objawów niestrawności już teraz zaplanuj zestaw przypraw do świątecznego menu.
2milutka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1493, Artykułów: 31Czyli domowe sposoby przetwarzania owoców i warzyw.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Naleśniki na krokiety i nie tylko - oto niezwykle przydatne porady na idealne naleśniki, które Babciagramolka zamieściła w jednym ze swoich przepisów.
Polpal
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 40Święta to dużo potraw i wypieków do przygotowania, a czasu mało - gdyby ten czosnek tylko się łatwiej i szybciej obierał...
KarolinaS
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 121, Artykułów: 9Przeczytaj artykuł i dowiedz się dlaczego warto gotować makaron w większym garnku.
kicaj14
| Starszy Kucharz | Przepisów: 7, Artykułów: 3Jak przechowywać różne produkty? W pierwszej części omówię przechowywanie czosnku, grzybów oraz orzechów.