joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Uwaga na jajka!
Nawet jeśli uważamy, że jaka które kupiliśmy są świeże to lepiej je sprawdzić przed użyciem.
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Nawet jeśli uważamy, że jaka które kupiliśmy są świeże to lepiej je sprawdzić przed użyciem.
gabyelle21l@tlen.pl
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 266, Artykułów: 16Jak wykorzystać skórkę z czosnku
p.ziemichod
| Szef Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 98Przy odrobinie wprawy, możemy otworzyć każdą butelkę wina w mniej niż pół minuty. Jedyne czego potrzebujemy to dobry korkociąg. Zobacz, jak prawidłowo otwierać wino.
p.ziemichod
| Szef Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 98Zobacz, pytania na temat zapachu wina, które zawsze chciałeś zadać, ale nie miałeś komu.
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Dopóki koleżanka nie powiedziała mi o tym sposobie na przesoloną zupę, całe danie wyrzucałam...
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Pomysł na wykorzystanie suszonych grzybów!
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Jeśli nie wiemy jak ozdobić swój wypiek.....
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Co zrobić, żeby panierka nie oddzielała się od mięsa?
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Pomysł mojej mamy na prościutkie wyjmowanie ciasta z formy.
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Teraz obieranie liści z kapusty nie będzie stanowiło żadnego problemu:)