kara508
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 1Brzydki zapach kalafiora
Nie lubisz zapachu gotującego się kalafiora?
kara508
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 1Nie lubisz zapachu gotującego się kalafiora?
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Do pozbycia się insektów idealny jest biały proszek zwany boraksem
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Kto za co płaci w restauracji.
jadwiga-51@o2.pl
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 1W trakcie smażenia ryb,aby nie było przykrego zapachu
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Co zrobić aby kurczak pokrył się nam chrupiącą skórką ? Jest na to sprawdzony sposób
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Dlaczego ten brokuł stracił swoją zieleń? Odpowiedź jest prosta - nie przykrywaj go gdy go gotujesz.
smakosz 1988
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 704, Artykułów: 6Złote przypominki ciotki Halinki
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55kilka dobrych rad przydatnych w kuchni, które dotyczą ekspresu do kawy
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Co spakować do pociągu by przez 10 godzin nie głodować ale też nie zrazić do siebie współpasażerów.
SoulWriter
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 12Jakimi prawami żądzą się podwieczorki? Jak zadbać, aby goście zostali przyjęci i obsłużeni swobodnie, a zarazem zgodnie z etykietą?. Co podawać, a czego nie? Sprawdź!