Andrzej Polan
O jedzeniu potrafi opowiadać jak mało kto, a jeszcze lepiej gotuje. Szef kuchni Novotel Airport przedstawia swoje ulubione dania.
O jedzeniu potrafi opowiadać jak mało kto, a jeszcze lepiej gotuje. Szef kuchni Novotel Airport przedstawia swoje ulubione dania.
Nowe smaki, zaskakujące zestawienia - Maciej Majewski z hotelu Sofitel Warsaw Victoria czaruje formą i zapachem oraz celebruje kuchnię francuską.
Poleca Małgorzata Źródlak, prezeska Stowarzyszenia Osób z Celiaklią i na Diecie Bezglutenowej
Paweł Adamski, właściciel Luki Artystycznej opowiada o dobrej kawie i podaje na taką przepisy.
Joanna Krupicka z Avocado vegan catering opowiada o swojej pracy i poleca przepisy na chleb ze szpinakiem i zieloną pastę z bobu i groszku.
Czy dieta wegańska jest droga i trudna? - opowiada Joanna Krupicka z Avocado vegan catering oraz podaje przepis na zupę kokosowo-soczewicową.
Trzy przepisy z kuchni gruzińskiej polecają Anna i Konstantyn Ciciszwili z baru "Argo" na Piwnej 46 na Starym Mieście w Warszawie
Chili Con Carne, jabłuszka w karmelu i penne z kurczakiem i warzywami poleca kucharz Michał Wojtach
Piotr Bartel poleca przepisy na maki i ryż do sushi
Jakimi potrawami z gastronomii molekularnej możemy zaskoczyć siebie i swoich gości?