Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Smoothie truskawkowo – arbuzowe z bazylią
SPOT. miejsce niezwykłe z Poznania dla gotujmy.pl
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240SPOT. miejsce niezwykłe z Poznania dla gotujmy.pl
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Serca drobiowe w sosie śmietanowo-grzybowym, wątróbka grzybowa z cebulką i żołądki drobiowe w sosie śmietanowym z curry.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Przepis rekomenduje Rafał Markowski z Sushi Academy.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Przepis podesłał dla nas Rafał Markowski z Sushi Academy.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Przepis na tatara z tuńczyka rekomenduje Rafał Markowski z Sushi Academy.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240W czym podawać kawę radzi barista i trener z House of Latte Art i podaje przepis na Mojito Cafe.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240O specjałach kuchni brytyjskiej i przygotowywaniu ryb opowiada Kamil Sadowski, szef kuchni Novotel Gdańsk Centrum.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Millefeuille z ciastka kruchego z bazylią i rucolą na ciepło przekładane kremem z koziego sera z musztarda francuska i limonką oraz wędzonym łososiem podane z figami duszonymi
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Wellington z combra baraniego przekładany musami z piersi kurczaka oraz wątróbki marynowanej w likierze miętowym na puree z patatów oraz sosie z owoców leśnych z ciemnym rumem
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Szef kuchni hotelu Novotel Airport w Warszawie podaje przepisy na gazpacho, paella i crema Catalana.