Smoothie truskawkowo – arbuzowe z bazylią
SPOT. miejsce niezwykłe z Poznania dla gotujmy.pl
SPOT. miejsce niezwykłe z Poznania dla gotujmy.pl
Serca drobiowe w sosie śmietanowo-grzybowym, wątróbka grzybowa z cebulką i żołądki drobiowe w sosie śmietanowym z curry.
Przepis rekomenduje Rafał Markowski z Sushi Academy.
Przepis podesłał dla nas Rafał Markowski z Sushi Academy.
Przepis na tatara z tuńczyka rekomenduje Rafał Markowski z Sushi Academy.
W czym podawać kawę radzi barista i trener z House of Latte Art i podaje przepis na Mojito Cafe.
O specjałach kuchni brytyjskiej i przygotowywaniu ryb opowiada Kamil Sadowski, szef kuchni Novotel Gdańsk Centrum.
Millefeuille z ciastka kruchego z bazylią i rucolą na ciepło przekładane kremem z koziego sera z musztarda francuska i limonką oraz wędzonym łososiem podane z figami duszonymi
Wellington z combra baraniego przekładany musami z piersi kurczaka oraz wątróbki marynowanej w likierze miętowym na puree z patatów oraz sosie z owoców leśnych z ciemnym rumem
Szef kuchni hotelu Novotel Airport w Warszawie podaje przepisy na gazpacho, paella i crema Catalana.