Sadzone przepiórcze jaja z dzikim szczawiem
Oryginalny przepis na sadzone przepiórcze jaja z dzikim szczawiem, rzodkiewką i kiełkami autorstwa Grzegorza Łapanowskiego.
Oryginalny przepis na sadzone przepiórcze jaja z dzikim szczawiem, rzodkiewką i kiełkami autorstwa Grzegorza Łapanowskiego.
Przepis na "Jabłka pod kruszonką" udostępnia znana krytyczka kulinarna Monika Kucia.
Udo jagnięce szpikowane rozmarynem serwuje Pascal Brodnicki.
Świąteczny żur na maślance i pieczonym czosnku poleca Tomasz Jakubik, kucharz "Dzień dobry TVN".
Szef Kuchni restauracji Herezja Paulina Pisarska opowiada o swojej fascynacji Tajlandią i przedstawia swoje ulubione tajskie dania. Zapraszamy
Coś nowego w repertuarze tradycyjnych, świątecznych słodkości poleca projektantka Natalia Kretowicz.
Zupę z brokułów poleca Katarzyna żuk-Widmańska, prowadząca warsztaty kuchni ajurwedyjskiej.
Befsztyk to sklep specjalizujący się w sprzedaży naturalnych, wykwintnych wędlin, świeżo rozbieranego mięsa i domowego garmażu.
Przepis Katarzyny Jaszczyk-Górskiej z Warsztatów Gotowania wg Pięciu Przemian
Wykwintny krem z marchewki i kalarepki poleca Katarzyna Jaszczyk Górska, która prowadzi warsztaty gotowania wg Pięciu Przemian.